泰山-住家

設計使用淺色系為空間基底,大門右側潔白的鞋櫃延伸至客廳,顯得寬敞明亮。客廳窗戶使用落地窗,白天打開窗簾便可擁有好的採光。客廳後方的練琴空間所使用的透明玻璃,擴大客廳的視覺效果。茶几下的地毯跳脫淺色系,讓人會不自覺地注意它。電視牆雖然沒有過多的裝飾,卻帶來簡單的時尚感。臥房所使用的枕頭棉被雖然看似華麗,天花板的黃光卻能夠打造出溫馨的氛圍。

The design uses a light color as the space base, and the white cabinet on the right side of the door extend into the living room, making it spacious and bright. Floor-to-ceiling windows are used in the living room to provide good daylight when the curtains are opened during the day. The transparent glass used in the piano room behind the living room expands the visual effect of the living room. The carpet under the coffee table jumps off the light color so that people will pay attention to it unconsciously. Though the TV wall does not have too much decoration, it brings a simple sense of fashion. The pillow and the quilt used in the bedroom look gorgeous but the yellow light on the ceiling creates a warm atmosphere.

發佈留言

關閉選單