台北-基督之家新堂

會堂以白色為基底,舞台區域運用不同色彩來突顯為整個空間的重點。天花板設計為弧形,製造出顛覆以往的方正感。座位區以及舞台地板立用木色系為主,燈光照射下來可使其效果更加溫和。兒童區的天花板有種延伸出牆壁上的圖畫的錯覺,看起來相當活潑,半圓形座椅搭配牆上圖畫,讓人感覺就像在公園休憩般放鬆。會堂外的電視牆間書架運用高低不同的設計營造出跳躍的視覺效果。

The hall is based on white, and the stage area is designed by the different colors to be the focal point in the whole space. The ceiling is curved, which creates a sense of square that subverts the past. The seating area and the stage floor are mainly made of wood color, and the lighting can make the space look softer. The ceiling of the children’s area has the illusion of a picture that extends out of the wall. It looks quite lively. The semi-circular seat is matched with the wall picture, which makes people feel like relaxing in the park. The TV wall with shelves outside the hall is designed with different heights to create a jumping visual effect.

發佈留言

關閉選單