中壢-住家

客廳電視牆設計以文化石為背景延伸至兩側,比起單面牆使用更加有整體感且不突兀。空間內地板使用木色系為基底,給人一種溫暖的感覺。廚房利用餐廚合一的設計,如此一來,做菜的人能夠與家人、朋友聊天。此外,廚房與客廳的空間是相通的,客廳和廚房的人也可以交談,可以說是相當方便呢﹗吧檯的吊燈看似平凡卻為此區域點出了理性的氛圍。客廳一旁的矮櫃除了可以做收納,還能當作椅子,省去擺設沙發的空間,加長了客廳的視覺效果。

The design of the living room TV wall extends to different side uses the cultural stone as the background, which is more integrated and not abrupt than the single wall. The floor in the whole space is decorated with wood color, giving people a warm feeling. The kitchen is designed the dining room gathering with the kitchen, so that people who cook can chat with family and friends. In addition, the space between the kitchen and the living room is opened space, which could make people in the living room and kitchen talk, too. It is absolutely convenient! The chandelier above the bar looks ordinary but gives a rational atmosphere to the area. The low cabinet on the side of the living room can be used as a chair, which saves the space for the sofa and lengthens the visual effect of the space.

發佈留言

關閉選單